cat | esp

Desnoticias

desnoticias.wordpress.com

desnoticias.wordpress.com

De setembre de 2007 a març del 2009 |
Autora del 2009

El setembre del 2007, i amb una referència a una entrevista sobre les eleccions guatemalenques publicada a La Vanguardia.es, vaig inaugurar el blog personal ‘Desnoticias’.

Fet amb WordPress i allotjat en el seu servidor gratuït, el blog Desnoticias va servir, durant dos anys, per referenciar articles i reportatges propis publicats a La Vanguardia; citar altres articles i lectures interessants; analitzar (sense mètode ni sistema establert) l’actualitat mediàtica, i, en definitiva, parlar del que tenia ganes de parlar. En aquella època treballava en una redacció d’un mitjà de comunicació; i quan estàs subjecte a una lògica així, sovint es fa necessari obrir una altra finestra per poder escriure del que es vol escriure.

Passats dos anys, el març de 2009, em vaig comprar un domini i servidor propi, i http://desnoticias.wordpress.com va passar a ser http://www.desnoticias.com. I en aquesta nova casa, el blog va durar ben bé dos anys més. Malauradament el contingut publicat des de llavors no està online actualment. Espero, aviat, poder passar-lo a la nova web (monicaramoneda.net).

Enllaços relacionats

Leave a Reply